СТЕБЛЕДРОБИЛКА

стебледробилка

Стебледробилка и траворезка высокой мощности, с вертикальной осью, шириной среза 5000мм

РАСПОУБОРОЧНЫЙ АДАПТЕР

распоуборочный адаптер

Рапсоуборочный адаптер – эффектиный способ снижения потери зерна при уборке.

ТЫКВОКОЛ

тыквокол

Отечественные машины для промышленного выращивания тыквы: тыквоколы и машины по обработке тыквенного семя

РЫХЛИТЕЛЬ ПОДПОЧВЕННЫХ СЛОЁВ

рыхлитель подпочвенных слоёв

«Крот» с двойными крыльями, для средней глубины – интенсивное рыхление, хорошая фракция кома.

Продукция, услуги

ОБРАБОТКА ЛИСТА

oбработка листа Резка, автогенная резка, лазерная резка, штампование, изгибание и прочие возможности холодной обработки.

Компания DMM, единственный отечественный производитель оборудования по уборке тыквы, присутствует и в других областях сельскохозяйственного машиностроения: производство рапсоуборочных адаптеров, компатибильным к основным типам комбайнов, далее предлагает стебледробилки высокой мощности. В профил компании входят всевозможные способы обработки металл. листа.

KÖZLEMÉNY

 

A Debreceni Mechanikai Művek Kft. ezúton tájékoztatja minden partnerét, hogy a Kúria Pfv.IV.20.984/2016/4 számú végzésével a  Fővárosi Törvényszék 3.Pk.23.676/2014/4. számú végzését megváltoztatta, ezzel a döntésével a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának a Biso Schrattanecker GmbH. 226.704 lajstromszámú „szabadalmának” megsemmisítésére vonatkozó határozatát helybenhagyta, a Biso korábban jegyzett „szabadalmának” törlését elrendelte.

 

Mindez azt jelenti, hogy a Debreceni Mechanikai Művek Kft. NEM KÖVETETT EL JOGSÉRTÉST; a 2008. január 01. és 2009.december 31.között előállított és forgalomba hozott, RK-6.0-NH-2H és RK-6.0.-NH-1H típusszámú előtétasztalra felszerelt repce betakarítására gyártott oldalkaszákkal, vagyis a Biso Schrattenecker GmbH. 226.704 lajstromszámú szabadalmát NEM BITOROLTA!

 

A határozat értelmében a Biso „szabadalma” nem alapul feltalálói tevékenységen, mert az abban alkalmazott és szabadalomként bejegyeztetett műszaki megoldásokat a BISO Schrattanecker GmbH egy japán cég 1999 – ben gyártott hasonló modelljéről másolta.