Céginformáció

 

DMM Kft. - céginformációA DMM Kft. 1996-ban jött létre, alakulását követően a Debreceni Gépgyár eszközeivel, részben alkalmazottaival és piaci lehetőségeivel kezdte meg működését.
A cég szakmai kultúráját erősen meghatározza, hogy gyökerei visszavezethetők a nagy múltú, mezőgazdasági gépgyártással foglalkozó országos méretű Mezőgép Vállalathoz. A Kft. területén már az 1950-es években mezőgazdasági gépeket és alkatrészeket gyártottak, ebből kifolyólag komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezik.

A gyártás folyamatában az állandó fejlődés figyelhető meg, a gyártási és mezőgazdasági technológia fejlődésével párhuzamosan. Az egyszerű, alacsony technikájú gépektől a fejlettebb, több funkciót is ellátó növényvédő-, betakarító-, és mezőgazdasági kultúrákat ápoló gépek gyártásáig terjed.
A szakmai és a mezőgazdasági gépgyártás hagyományaira alapozva a Kft. alaptevékenysége  a  mai napig nem változott.

Az (1989-ben kezdődő) politikai és gazdasági rendszerváltásból adódó átmeneti piacvesztést a Kft. nyugat-európai beszállító jellegű tevékenységgel hidalta át. Ezen kapcsolatok sikerességét jelzi, hogy a cég termelésének több, mint felét  jelenleg is holland és német export teszi ki, és hosszú távú gyümölcsöző kapcsolattá fejlődött.

A DMM Kft a több lábon állásra törekedve tevékenységét kiterjesztette az ipar  egyéb területeire is.
1993-óta a cég autóipari beszállító teherautókhoz, erőgépekhez gyárt kézifék egységeket, alkatrészeket. Külföldi tulajdonú magasfeszültségi berendezések, eszközök gyártóinak beszállítójává vált különböző alumínium alkatrészek gyártásával.

1996-tól a DMM gyártmányfejlesztést folytat a hazai és a külföldi mezőgazdaság részére. Kifejlesztette és megvalósította az iparszerű tökmagtermesztés betakarító és feldolgozó gépeit, ezzel Közép- és Kelet-Európában egyedüli gyártójává vált.

Hatékonyan közreműködött számos fűápoló, -vető, és –karbantartó gép kifejlesztésében.
A DMM Kft. távlati üzleti stratégiája a speciális piaci igényeket kielégítő saját fejlesztésű mezőgazdasági gépek gyártása és értékesítése, a gép- és a feldolgozóiparral kialakult kapcsolatainak erősítése; az EU beszállítói kapcsolatainak szinten tartása, a folyamatos technológiai és szervezeti fejlődéssel lépést tartva.

 

Tanúsítványaink:

ISO_14001   ISO_9001

 

Nyilatkozat energiamegtakarítási eredményekről 2018. (Link)